Beste wensen en begin 2008
25 December 2007 | Nederland, Amsterdam
Hujambo lieve lezer
Ninakutakia wewe na familia yako Krismass njema na kufurahia mwaka mpya. Ninakutakia afya njema kwa mwaka 2008!
Graag wens ik je gezellige feestdagen en alle goeds voor een stralend, energievol en bovenal gezond 2008, met veel dierbare momenten, liefde en vriendschap! Ik hoop dat je de dingen kunt doen die jou het meest gelukkig maken.
Ook in 2008 kun je weer van mijn reisbelevenissen meegenieten, want ik ben de komende maanden aan het werk in:
- Kenia en Tanzania: 28 dec. tot 19 jan.
- Jordanie: 2 tot 13 februari
- Vietnam: 4 maart tot 1 april
- Samos (Griekenland): 2 tot 9 mei
En later in het jaar begeleid ik wandelreizen in Oostenrijk en avontuurlijke reizen in Azië en/of Afrika.
Veel leesplezier!
Liefs Leen
- Kenia en Tanzania: 28 dec. tot 19 jan.
- Jordanie: 2 tot 13 februari
- Vietnam: 4 maart tot 1 april
- Samos (Griekenland): 2 tot 9 mei
Veel leesplezier!
Liefs Leen
26 December 2007 - 21:17
Johan Mak:
Even een berichtje van een Centaur. Net voor je vertrek naar Afrika wil ik je de groeten doen en het beste wensen voor 2008.
Je hebt het druk met je reisperikelen. Onthoud: de mooiste reis maak je niet ver van huis...
Maar dat wist je al.
Kom veilig terug naar Nederland.
Johan Mak -
26 December 2007 - 22:09
Bets De Vries-Dekker:
Hallo Leen,
Ik wens je voor 2008 alle goeds en heel veel succes met je reizen. Wie weet ga ik weer een keer met je mee. Ik wil in ieder geval graag op de hoogte gehouden worden.
Hartelijke groet,
Bets -
27 December 2007 - 07:47
Angelina En Jerry:
Hallo Leen,
leuk om nog eens iets van je te horen
hopelijk ontmoeten we elkaar nog eens, geef maar een seintje als je nog eens in Antwerpen komt.
Jij blijft voor ons nog steeds de tofste en sympathiekste reisbegeleider.
Wij vertrekken eind januari voor een weekje Oostenrijk en begin mei voor 10 dgn naar Syrie.
27 December 2007 - 09:33
Katrin En Edward :
Hoi Leen,
Leuk om weer eens wat van je te horen. Zal je site in de gaten houden. Was vooral benieuwd naar Bram in Zambia. Wouw: wilde honden gezien. Dat ontbreekt nog op ons lijstje.
Fijne jaarwisseling en alles Gute!
Wij gaan 14 januari met Sawadee naar Ethiopie. Dat moet een gewelcig mooie reis zijn. We zien er in ieder geval naar uit!
Katrin & Edward -
27 December 2007 - 23:17
Iris Samuels:
een hele goede reis; kon niet eerder reageren !
Leuk van je te horen en zien, daaag wie weet tot wanneer en waar of tot wandelens in Nederland
een heel goed 2008
hou me op de hoogte ! -
30 December 2007 - 18:03
Henk /JeanneSnijders:
Hoi Leen
Hoe is met je en weet je nog wie voor je hebt,Jeanne en Henk Snijders uit Limburg
In 1997 zijn we naar Iran Jaya geweest met jouw en met karin als reisleister
Schitterende vakantie, daarna nog verschillende vakantie/s gedaan met Sawadee. Leen wij wensen jou een gezond
2008 en veel reisplezier toe......
Begin Maart gaan we naar Iran.
Eind December (10)gaan we naar Ethiopie
En je raad al met wie......... Sawadee natuurlijk !!
Leen we volgen jouw en hou ons op de hoogte Oke...
Gr van de Limburgers
Henk en Jeanne
01 Januari 2008 - 11:41
Ron Roelfsema:
hallo leen ik wens je een heel gezond en gelukkig 2008 toe; als je niet meer zo snel weet wie ik ben...reisde met vriendin marjan met jou door tanzania (tevens met anneke dolman van de dropjes); met ons gaat het goed; anneke heeft zojuist een reis met haar man Ben door australie gemaakt (dikke 2 mnd)
h.g. ron -
02 Januari 2008 - 08:43
Marjon Willems:
Hallo Leen,
De beste wensen voor 2008.
Hoe is het in kenia ?
Marjon
02 Januari 2008 - 12:44
Cees:
Ha Leen,
Dat 2008 je veel geluk mag brengen.
Leuk initiatief!
Groet
cees -
02 Januari 2008 - 13:49
Tilly:
Goede morgen Leen,
Dank voor je goede wensen. Uiteraard wensen Femke en ik je ook alle goeds toe. Dat alle reizen ook dit jaar weer bijzondere ervaringen voor je mogen worden. Dan genieten wij daar ook weer van. We hopen van harte dat Kenia je niet teveel verrassingen geeft. Je zit waarschijnlijk niet meer in de hoofdstad, dat zal wellicht wel schelen.Ongetwijfeld merken jullie de onrust die in het land heerst. Jammer. De "Schelpenkade" heeft genoten van het oudejaarsdiner bij Michiel en Mieke. Een hogeschool diner! Erg leuk om zo de buurman van een andere kant te leren kennen. Het was een waar genoegen en een geslaagde avond. We zijn knallend het nieuwe jaar ingegaan.
We gaan er iets moois van maken.
Lieve groet en een natte neus van Sybet en Kayra
Je bovenburen. -
05 Januari 2008 - 05:10
Aron:
Hee Leen, wat leuk dat je ook waarbenjij.nu gebruikt voor je verhalen. Ik kwam er alleen een beetje laat achter, maar goed. Je cursus heb je afgerond, klasse! Op dit moment ben je weer in Tanzania? Doe ze de groeten van me... haha! Ik heb er net twee weken met mijn familie opzitten en ben vanaf vandaag weer alleen op pad. Ik hoop dat sawadee nog wat werk voor me heeft hier in Asie, maar tot nu toe nog niet. Maar ja, het komt altijd goed. De groetjes en mijn verhalen zijn nogsteeds te lezen op www.aron.waarbenjij.nu hoihoi! -
07 Januari 2008 - 09:46
Dave Hsgl:
Hi Leen, gelukkig nieuw jaar en veel geluk op je mooie tochten waar dan ook!!
en op een spoedig weerzien, inch allah
dave