Jaarlijkse familievakantie
01 Maart 2008 | Frankrijk, Parijs
Met de familie hebben we weer genoten van een gezellige skivakantie met elkaar.
De temperaturen waren hoog, van het hoogste punt (ruim 3200 meter), met machtige uitzichten over de Alpen, skiede ik zelfs nog zonder muts omlaag. Geweldig hoe de pistedienst de pistes onder deze warme omstandigheden (vaak pas vriezen boven de 2000/2300 meter en geen sneeuwval sinds 5 februari) zo goed kon houden. Goed werk!
Ik heb veel en heerlijk geskied met Dinny, Brigit en Peter. Nicht Maud kon helaas niet skien, maar er was gelukkig goede opvang voor overdag. De jongens zijn geweldig goed vooruitgegaan en hebben allen een nieuwe ster (hogere categorie) gehaald. Trotse neven,
ouders en oma en opa!
Kortom, elk jaar weer heel speciaal deze familievakantieweek.
ouders en oma en opa!
Kortom, elk jaar weer heel speciaal deze familievakantieweek.