Verkiezingen en voortdurende onrust in Kenia - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van leenmenken - WaarBenJij.nu Verkiezingen en voortdurende onrust in Kenia - Reisverslag uit Nairobi, Kenia van leenmenken - WaarBenJij.nu

Verkiezingen en voortdurende onrust in Kenia

Blijf op de hoogte en volg

02 Januari 2008 | Kenia, Nairobi

Mijn tekstbijdrage (hoe heb ik de situatie ervaren) en gedachten (hoe gaat dit nu verder met/in Kenia) volgen nog.

Hierbij geef ik wel alvast de link van het interview wat ik op 2 januari aan redacteur Guido Vermeulen van Business News Radio gaf.

Om het interview te horen:
1. Zet het geluid van je pc aan
2. Kopieer onderstaande link naar je browser

Voor de duidelijkheid: in dit interview wordt gesproken over een negatief reisadvies. Dat is echter onjuist. Het calamiteitenfonds adviseerde op 2 januari als volgt: "Deelnemers wordt verzocht om in goed overleg met hun klanten deze hetzij naar Nederland te repatriëren hetzij hun reizen zo mogelijk aan te passen naar een gelijkwaardig alternatief".

Wordt dus vervolgd
Leen

• 01 Februari 2008 - 14:53

Diverse Reacties:

Lieve mensen,
    Ik hoorde Leen net op Business-radio vanuit Kenia. Het gaat hem goed, gelukkig. Hij leidt zijn groep om de ongeregeldheden heen. Hij klonk heel relaxed en efficient. Ik geloof niet dat we ons zorgen moeten maken.

Ha lief,
    We hebben rond de labtop gehangen en live het interview met jou gehoord.
    Gaaaaaaaf om je stem te horen.
    Je gaf een heel geruststellend gevoel over de situatie in Kenia.

Hoi Leen,
    Dat was een goed interview! Bedankt dat je de pers te woord wilde staan en succes verder.

Jeetje Leen, wat een situatie toch weer. Ik hoop echt van harte dat het niet gaat escaleren maar ik heb er op dit moment geen goed gevoel over. Bizar hoe deze verkiezingen zijn verlopen.
    Ik hoop dat je je reis zo voorspoedig mogelijk kunt voortzetten.
    Veel succes en safari Njema!

Ha Leen,
    Allereerst de beste wensen voor een heel mooi, gezond en gelukkig 2008!
    Vanochtend toen ik het kantoor binnenliep, galmde jouw stem door het gebouw. Wat heb jij dat echt ontzettend goed gedaan! We waren erg onder de indruk van je optreden op de radio. Echt super professioneel en mooie zinsopbouw en vol respect richting de Keniaanse bevolking. B. en ik riepen direct dat er een toekomst als buitenlands correspondent voor jou weggelegd is!

Nieuwe baan?! Het onderwerp van deze email slaat natuurlijk op het uiterst professioneel en kundig onder woorden brengen (in lange, vloeiende, welluidende zinnen) van de situatie in Kenia: buitenland correspondent? dat zou nog eens een combinatie zijn van werk: reizen begeleiden, uitzetten en dan ook nog het nieuws verslaan en eventueel stukjes schrijven (wat je natuurlijk ook niet slecht in bent). Lijkt dat je wat?