Hartegroet uit prachtig Tallinn!
17 Augustus 2008 | Estland, Tallinn
Na zes geweldige dagen Rusland zijn wij weer een beetje thuis gekomen, want we zijn weer in de EU.
"Uitgezwaaid" door Dick Advocaat, die als Superman vele abri's in St. Petersburg siert, reden we in de stromende regen Estland in, waar de douanebeambten overigens stukken vriendelijker en mooier sijn dan de Russische.
In een etmaal in Moskou, St. Petersburg en Tallinn zijn. Hoe klinkt dat?
Het is onze reiswerkelijkheid!
Ook Tallinn is een prachtige stad. Je waant je in de middeleeuwen en in de huidige tijd tegelijk!
Ik ben heerlijk aan het ronddolen in deze oude Hanzestad, dus weer weinig tijd om mijn website bij te werken.
Ik maak wel elke dag notities, dus de bijdragen komen heus later nog wel, wellicht pas vanaf thuis. Er is nu zoveel moois te zien en genieten.
Wim loopt al de hele middag met zijn laptop rond,dus wellicht heeft hij weer een stukje en/of nieuwe foto's geplaatst. Neem dus ook een kijkje op www.wimkok.waarbenjij.nu
Morgen gaan we lekker aan de wandel in Lavemaa National Park en dan rijden we via de stad Tartu naar Riga (Letland).
Ja, we genieten er goed van en hebben t reuze tof met z'n viertjes!
Ik ga nu een lekker biertje drinken op het mooie Raadhuisplein, in het oude centrum van de stad.
Liefs, Leen
N.B. De hierbij geplaatste foto's zijn gemaakt door onze hoffotografen Wim en Ruben
In een etmaal in Moskou, St. Petersburg en Tallinn zijn. Hoe klinkt dat?
Het is onze reiswerkelijkheid!
Ja, we genieten er goed van en hebben t reuze tof met z'n viertjes!
Liefs, Leen
19 Augustus 2008 - 15:24
Angelina En Jerry:
Hoi Leen,
wat is het een tof idee om foto's te plaatsen, nu is het dubbel zo leuk
doe zo voort
groetjes
Angelna -
19 Augustus 2008 - 16:53
Angelina:
nogmaals hallo
ik heb ook de site van je reisgezelWim Kok bekeken, geef hem maar een dikke proficiat,hij schrijft ook heel leuk
misschien kunnen jullie samen een boek schrijven (zou een bestseller worden) -
19 Augustus 2008 - 20:05
Gerda En Johan:
Lieve Leen,
Heerlijk om je belevenissen zo te kunnen volgen! Complimenten ook voor de fotografen, de foto's geven beslist een extra tintje aan de beschrijving. Groet s.v.p. Ruben van ons, misschien herinnert hij zich ons nog (Kaapverdië 2005). Geniet nog volop van de reis, we volgen je op de voet!!
Liefs, Gerda en Johan -
20 Augustus 2008 - 05:33
Aline:
Hi Leen,
Word helemaal blij van het lezen van jouw berichten en vooral van de leuke foto's. Jullie lol spat er van af! Nog veel plezier met z'n allen toegewenst! Leuk om ook de camper te kunnen zien! Liefsie, Aline