Gelukkig op de kade! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van leenmenken - WaarBenJij.nu Gelukkig op de kade! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van leenmenken - WaarBenJij.nu

Gelukkig op de kade!

Blijf op de hoogte en volg

18 September 2008 | Nederland, Amsterdam

Vorige week heb ik weer een geweldige week in de bergen begeleid, met wederom een hele toffe groep! Werkelijk pracht wandelingen gemaakt met prima wandelweer.
En wat hebben we ongelooflijk veel gezelligheid en plezier met elkaar gemaakt. Veel, heel veel gelachen.
Mijn zus Dinny was mee als assistent-reisbegeleider. Heel bijzonder en bovenal top!
(voor info over deze wandelreis, zie www.loopendvuurtje.nl. In het gastenboek op dezelfde site staan ook enthousiaste reacties van de reizigers. Echt leuk!)

Ook weer genoten van de gastvrijheid van Klaas en Jikke en de gezelligheid in hun hotel The Lounge (zie www.theskilounge.com)
Mijn vrienden Gerhard en Inge, die in de buurt van Berwang op vakantie waren hebben ook een avond meegeborreld en meegegeten. Ook leuk!

Kortom, het was weer een feestje om de wandelreis in de Lechtaler Alpen te begeleiden.
Ik wil volgend jaar zeker terug!
Heb de smaak van wandelreizen sowieso helemaal te pakken...De gedachte om zelf een wandelreisorganisatie te gaan starten worden daardoor weer wat concreter merk ik.

Ik heb gister ook weer eens ouderwets op de beurs gestaan voor Sawadee. Eigenlijk dubbel OUDerwets, want het is de 50+ beurs. Bijna zit ik al in de doelgroep, hihi! Gelukkig voel ik me nog niet zo..
Het was een geslaagd probeersel, ik vond het weer leuk om te doen, na 2 1/2 jaar beursleemte. Morgen en zaterdag werk ik er weer. Ja, het beurs- en Sawadeebloed blijft stromen he! Bijzonder wel.

Op maandag 20 oktober vertrek ik voor twee maanden werken en een maand vakantie naar Nieuw-Zeeland! Ik verheug me op deze prettige manier van werkoverwinteren!
Op deze site verschijnen dan dus reisverhalen van Down Under. Ik wil voor die tijd ook mijn Oost-Europa reisbelevenissen nog opschrijven.

Vandaag ontving ik van onze reisfotograaf Wim een magnifiek foto-album. Echt super gaaf! Mijn reishart ging weer helemaal open naar onze drie reisweken met de camper. Een beter eerbetoon aan onze indrukwekkende en geweldige reis bestaat er niet. Kortom, dit fotoboek zal ik vaak open slaan en dan terugdenken aan alle toffe Oost-Europareisbelevenissen met Merijn, Ruben en Wim.
O, heerlijke verwondering! Ja, ik voel me een gelukkig mens!

• 18 September 2008 - 16:10

Jaap En Hanny:

Leuk om steeds weer je enthousiaste verhalen te lezen.
    Je geniet volop. Ook een mooie reis in het vooruitzicht naar Nieuwe Zealand. Wij zijn er twee keer geweest een hele belevenis. Veel plezier daar.
    Groet Jaap en Hanny

• 21 September 2008 - 19:56

Annet:

Nieuw Zeeland? Bofkont! Vertel je groep over het meezeilen op Phantom in the Bay of Islands! Altijd een sublieme ervaring.

• 23 September 2008 - 17:15

Elsa:

Inderdaad met deze groep een fantastische wandelweek in de Lechtaler Alpen gehad en me rot gelachen die week. Leen, ik heb ook enorm genoten van je enthousiasme, kennis, hulp en stimulans. Vooral je 'goede' inschattting van de hoogtevreesfactor, daar heb ik veel aan gehad (hahaha). Maar verder ben je als reisleider een toppertje. Hoop nogmaals met jou als begleider op pad te kunnen. Wie weet, ik hou je berichten in de gaten.