Verlaat vertrek morgen!
01 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Nou, da's me wat. Ik vertrek morgen een paar uur later want het vliegtuig blijkt vertraging te hebben i.v.m. het winterweer (weer sneeuw?) in Amman.
I.p.v. 16.40 vlieg ik nu pas 19.20 uur. Dat wordt een erg nachtelijke aankomst in Jordanië. Hopelijk slaap ik in het vliegtuig wat.
Gelukkig de dag erna, een rustige start, nl. een vrije ochtend in Madaba. Pas 's middags rijden we naar Mt. Nebo en zondagmiddag haal ik mijn verjongingsmodderbad én drijf ik in de Dode Zee! (zie reisprogramma www.sawadee.nl)
Ik heb voor de zekerheid de fleecen, thermisch ondergoed en mijn Kilimanjaroslaapzak ingepakt (ja, t kan koud zijn in de woestijn).
Gelukkig zegt www.weer.nl dat het de komende week zonnig weer wordt in Amman en ca. 12 graden.
We zien het wel, we gaan er in ieder geval een mooie reis van maken, met hopelijk wederom een leuke, enthousiaste groep.
01 Februari 2008 - 16:21
Ronald En Astrid:
Leen,
We wensen je een heerlijke reis toe. Geniet er maar van, en we horen de verhalen graag een keer. Ondertussen lezen we deze site regelmatig.
Lieve groetjes en goede reis.
Ronald en Astrid -
01 Februari 2008 - 16:52
T.Adri:
ALS je dan maar kunt vliegen. Wel fijn dat je er bericht van hebt gekregen.
Maak er weer een hele mooie reis van
....en kom weer goed thuis! -
01 Februari 2008 - 16:56
Ronald En Astrid:
Leen,
Lieve groetjes en goede reis.
Ronald en Astrid -
01 Februari 2008 - 19:10
Anja Goossens:
Nou Leen, leuk om te lezen wat je ondernemingen zijn, en jou kennende ga je er weer 'n prachtige reis van maken. Heel veel plezier. Groetjes
01 Februari 2008 - 23:11
Susan Eekhout:
Een goede vlucht, een fijn verblijf en ik kijk zeker nog eens op deze site! -
02 Februari 2008 - 11:21
Jaap En Hanny:
Veel plezier op deze reis, geniet ervan. We lezen je avonturen wel op de site.
Groetjes Jaap en Hanny -
02 Februari 2008 - 14:30
Willem En Yvonne:
Ha lieve Leen,
Goede reis maar weer en geniet van al het goede. Drijven in de Dode Zee lijkt me wel wat! Bedankt nog voor de heerlijke borrel, we hebben genoten van de lokatie en het gezelschap!
Liefs en groetjes,
Willem en Yvonne -
03 Februari 2008 - 08:29
Marjon Willems:
Fijne reis !
Maak er WEER iets moois van.
Jammer dat we niet op je verjaardag konden komen.
Wij hadden het goed met elkaar in Oostenrijk. Het sneeuwwandelen was top.
En de groep ,met de vele bekenden van jou, heeft zich uitstekend vermaakt.
groeten, A3 Marjon
Loopend Vuurtje wandelreizen -
09 Februari 2008 - 15:59
Carla:
Eindelijk even tijd om te reageren op je site. Leuk om je verhalen te lezen en zeker je reis door Kenia. Ik zie ook reacties van bekende,zoals Hanny en Jaap,die ik afgelopen november tijdens de Costa Ricareis weer gezien heb.
Goede reis en groetjes,
Carla -
11 Februari 2008 - 15:05
Rene En Anke:
Hoi Leen,
Als jouw nieuwe groep net zo geniet(en nageniet)als de vorige groep heb je weer goed je best gedaan.
Goede reis en
veel groeten,