Zondag in Okura en Muriwai - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van leenmenken - WaarBenJij.nu Zondag in Okura en Muriwai - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van leenmenken - WaarBenJij.nu

Zondag in Okura en Muriwai

Blijf op de hoogte en volg

03 Januari 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington

Kia ora! Zondagochtend

Wat is internet toch heerlijk.
Wij hebben het goed, de jetlag valt mij reuze mee.

Gisteravond heerlijk gegeten en niet te laat naar bed. Moeders gebeld om half tien 's avonds en dan is het daar dus half tien s`ochtends. Ze zei: "O, je klinkt zo dichtbij, alsof je in Lichtenvoorde zit", maar ik zit wel aan de andere kant van de wereld.
Het voelt goed en heb er veel vertrouwen in. Het is een verdieping van onze relatie. Heerlijk om hier samen te zijn.

Vanmorgen bleven we lekker rustig thuis en vanmiddag met Annemarie en Shayne naar Muriwai beach!
de laatste drie letters wai betekent letterlijk water in Maori taal.
Het was een mooie tocht van ongeveer 40 minuten, rijdend door mooi groen looiend landschap adembenemend mooi.
heuvels schapen koeien, denken een beetje aan holland zelfs maar mooier en in januari heerlijke temperaturen.
We hebben gewandeld langs de westkust, hier zijn de stranden zwart (staalstranden) noemt men het hier! We liepen naar mooie uitkijkpunten waar wij uitzicht hadden op een rots uit het water waar hele kolonies Jan van Gents zaten te broeden elk paar heeft 1 jong.Werkelijk een prachtig gezicht.
(stonk wel een beetje naar poep! heel de rots was wit van de vogels en ......)
de Tasman zee genoemd naar de ontdekker destijds van Nieuw Zealand
en hij kwam uit Holland een dorpje bij Groningen `Lutjegast`. De Tasmanzee ligt tussen Nieuw Zealand en Australie.Daarna heerlijk gezwommen en met een body boarding heerlijk over het water gegleden.
Daarna een heerlijk ijsje gegeten fantastich wat een klimaat.

Het vorige bericht (Warm welkom) is nog ietwat aangevuld en het taxiverhaal (eennalaatste bericht: Kuala Lumpur, halverwege) is nu ook compleet. Veel leesplezier.

Hopelijk verder alles goed met jullie, lieve mensen.
Groetjes en liefs van de andere kant van de aardbol.
Leen en Hans

• 03 Januari 2010 - 06:12

Anja Goossens:

Nou Leen en Hans,
    Die vliegreis is geweest en zo te lezen echt de moeite waard. Ik vrees: hoe meer ik ga lezen, hoe meer zin ik ook krijg.
    Geniet er lekker van, schrijf meer van die prachtige verhalen, dan genieten wij allemaal mee vanuit dit koude kikker besneeuwd landje.
    Liefs Anja

• 03 Januari 2010 - 09:53

Bianca:

Hallo lieverds,

Nou jullie hoeven je niet te vervelen, met zoveel moois om je heen
    met de reisverslagen ben ik er ook een klein beetje bij, geniet lekker verder van jullie heerlijke vakantie
    Veel liefs,en een X van Bianc

• 04 Januari 2010 - 10:26

Edmee:

Hayyp new year!! Even laten weten dat ik aan jullie denk. Moet straks gewoon weer heel hard aan het werk door de vrieskou fietsen, de hond uitlaten, poep opruijen. Juliie genieten van het strand, voel een kleine kriebel in mijn buik, heet jaloezie. Even maar, geniet heerlijke mannen ik blijf lezen. liefs Edmee

• 04 Januari 2010 - 11:17

Marjo Van Aken:

jeetje Hans en Leen, wat zitten jullie ver weg!! maar wat moet dit een mooie vakantie voor jullie zijn, volop genieten maar want het is niet naast de deur. en voor jullie beide een heel gelukkig 2010.
    Marjo

• 04 Januari 2010 - 14:39

Annemie En Toon Meul:

Hoi Leen en Hans,Wat geweldig voor jullie het samen wonen en deze fantastische reis.Wij wensen jullie veel geluk en gezondheid en misschien Leen komen we je weer tegen bij een van jullie wandelingen bij loopend vuurtje in 2010. Groetjes Toon en Annemie.

• 05 Januari 2010 - 12:09

Nomi En Jeannette:

Wat gaaaaaf om foto's te zien!!!
    We want more!

• 05 Januari 2010 - 14:52

Usha:

Hoi hans en Leen

wat zien jullie er goed uit trouwens.
    de foto's zijn prachtig. Geniet er lekker van. Ben ook heel erg blij wat van jullie te horen.
    Veel liefs en kusjes
    Usha

• 05 Januari 2010 - 16:03

Gerarda:

Hallo Leen en Hans,
    Ik ga jullie verslag dagelijks volgen. Zo herbeleef ik mijn fantastische vakantie in Nieuw Zeeland nogmaals. Wie wil dat niet!
    Heel veel succes.
    Liefs Gerarda

• 05 Januari 2010 - 20:13

Marion:

Leuk om vanaf Paaseiland te kunnen volgen wat jullie doen. Ziet er geweldig uit en het is hier relatief dichtbij. Voor mij zit het er zo goed als op. Genieten jullie vooral van de verdere reis en elkaar.
    Liefs, Marion

• 20 Januari 2010 - 14:06

Tante Zus:

Eindelijk tijd om jullie verslag te lezen. Mijn reis komt weer helemaal terug, vooral als je de mooie foto's ziet. Hier wachten we op de 11-stedentocht. Is wel heel anders dan jullie heerlijk zonnig verblijf. Lieve groet, tante Zus