He tangata, he tangata, he tangata - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van leenmenken - WaarBenJij.nu He tangata, he tangata, he tangata - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van leenmenken - WaarBenJij.nu

He tangata, he tangata, he tangata

Blijf op de hoogte en volg

06 November 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington

Een supermooi Maori gezegde is:
"Ki mai koe ki a au, he aha te mea nui tenei ao:
He tangata, he tangata, he tangata"

"If you should ask me what is the greatest thing in the world, the answer would be: It is people, it is people, it is people"

Wat een geweldige ervaring om gisteravond samen met mijn lieve nicht Annemarie en haar man Shayne de bijzonder inspirerende en hoopvolle speech van Barack Obama te zien. Kippevel!
Want als er een politicus is die dit mooie Maorigezegde heeft begrepen, dan is hij het wel!
Yes, we can. Yes, we can..

Na vijf geweldige dagen in Hawkes Bay bij mijn neef Ton, zijn vrouw Liz en hun kinderen Dominic, Rosie en mijn petekind Hugo en idem geweldige dagen in Okura bij mijn nicht Annemarie, haar man Shayne en hun dochters Lydia en Esther reis ik straks naar mijn neef Lucas en zijn gezin in Whangarei.
Eerst zie ik vanmiddag mijn oud-collega Irene, haar man Gert en hun kinderen, die ook in Whangarei wonen.
Zaterdag ga ik naar Hamilton voor het weekend naar mijn nicht Monica, haar man Frans en hun dochters.
Allemaal echt heerlijke ontmoetingen!

"Ki mai koe ki a au, he aha te mea nui tenei ao:
He tangata, he tangata, he tangata"

Liefs,
Leen

N.B. Ook weer twee nieuwe foto's geplaatst, die Irene vanmiddag heeft gemaakt tijdens onze wandeling bij hun woonplaats Onerahi (10 minuten van Whangarei in Northland).

• 05 November 2008 - 21:32

Joke:

Ha Leen,

Wat heerlijk dat je zo geniet. Het ontmoeten van je familie in het verre Nieuw-Zeeland is natuurlijk ook ontzettend leuk en zal zeker een speciale dimensie geven aan dit deel van je reis.
    Blijf genieten en nog een hele mooie tijd daar.

Hartelijke groet,
    Joke

• 06 November 2008 - 06:56

Nomi En Jeannette:

Lieve lieve Leen,
    Dat je zó geniet is een goedmakertje voor het feit dat je zó ver weg zit. Geniet!!

• 06 November 2008 - 07:05

Angelina En Jerry:

moet enorm plezant zijn om familie te bezoeken in het verre Nieuw Zeeland

• 06 November 2008 - 13:04

Hanny De Beer:

Net terug van onze reis naar Syrië en Jordanië (waar we ht fantastich gehad hebben)lees ik je verhalen van je avonturen in Nieuw Zealand. Ik kan me het helemaal voorstellen hoe je daar geniet van natuur etc. We zijn er zelf ook 2x geweest. Dus ik zou zeggen geniet nog even door.

Groet Hanny

• 06 November 2008 - 20:02

Toos Uit Noordwijk:

Ha Leen,wat geweldig dat je weer zo'n prachtige reis aan het maken bent.Ons etentje met de ouwe Adelberters hou jij dus nog tegoed!Heel veel plezier daar ver weg,groeten Toos v.Maris(Bruggeman)