Weer op asfalt! - Reisverslag uit Karatu, Tanzania van leenmenken - WaarBenJij.nu Weer op asfalt! - Reisverslag uit Karatu, Tanzania van leenmenken - WaarBenJij.nu

Weer op asfalt!

Blijf op de hoogte en volg

10 Januari 2008 | Tanzania, Karatu

Hartelijke groet uit Karatu. We zijn weer in de bewoonde wereld na het giga gehobbel in de Serengeti!

Het was een warme aubade die de groep Suzy en Samson gaf. Geweldige speeches en een prachtige dankcanon op de melodie van Vader jacob.
Geweldig, Suzy en ik hadden tranen in de ogen.

Er volgt nog meer tekst,

• 10 Januari 2008 - 09:02

Angelina En Jerry:

Hoi Leen,
    leuk te horen dat je nu in Tanzania bent, we waren een beetje ongerust na al de berichtgeving over Kenia.
    Je bent zo te lezen nog steeds even enthousiast. Is leuk je te kunnen volgen zo op deze site, tof idee.
    Heel veel plezier nog in Tanzani. Een dikke knuffel van de 2 Belgen
    tot mails

• 10 Januari 2008 - 10:31

Mieke:

Lieve Leen, Ik hoorde je op Business radio over de onrust in Kenia en dat was net op tijd want ik maakte me zorgen over je. Je klonk heel goed en overtuigend!Ik heb SR gebeld (anoniem uiteraard) hoe het met je ging maar ze hadden geen idee.
    Gelukkig ben je nu in Tanzania. Veel plezier en liefs,
    Mieke

• 10 Januari 2008 - 11:36

Anja Goossens:

Hoi lieve Leen,
    Erg fijn om iets van je te lezen, vooral die mooie berichten. Heerlijk dat je het zo goed naar je zin hebt. Geniet lekker verder daar in het ontzettend mooie Afrika. Bij mij passeren alweer van die prachtige beelden door mijn hoofd, kan me helemaal indenken dat jij je daar top voelt. Lieve groet Anja

• 10 Januari 2008 - 16:32

T.adri:

met de berichtgeving over Kenia was ik niet de enige die mij zorgen maakte over jou en je groep.
    GENIET en keep it on the good work!
    De groep boft met jou!!!!
    Morgen naar de sneeuw, yippee.
    Lieve groetjes,
    t.adri

• 10 Januari 2008 - 16:59

Cor En Mieke:

Lieve Leen,

Fijn om te lezen dat het goed met je gaat. Zo te lezen geniet je weer volop van "jouw" Afrika.
    Tot de 30e!

Groeten,
    Cor en Mieke

• 10 Januari 2008 - 17:18

Ton Poppeliers:

Leen Leen

Wat heb je toch een mooi leven
    het is je van harte gegund
    de hartelijke groeten

Ton en de Kids

• 10 Januari 2008 - 17:50

Nomi En Jeannette:

Leen je hebt een prachtige sexy stem op de radio!! hi hi
    We hebben heerlijk met 4 vrouwen naar je goddelijke stem geluisterd. kus

• 10 Januari 2008 - 18:22

Hanny En Jaap:

Hallo Leen,

Ook voor jou een heel goed en reislustig jaar toegewenst.
    Je geniet weer enorm begrijpen we, we waren inderdaad ook heel benieuwd of jullie nog last hadden van de onlusten in Kenia.
    Maar gelukkig viel dat mee.
    Leuk om via deze site te volgen waar je je zoal bevindt.
    Een hartelije groet vanuit het "Nijvere dal

En we horen binnenkort wel weer van je.

• 10 Januari 2008 - 22:29

Iris Samuels:

gelukkig en gezond nieuwjaar en ook vooral vredig !
    Fijn dat jullie tussen rustiger oorden door kunnen rijden ! En plezier hebben ! Deden die gekken dat ook maar !

• 11 Januari 2008 - 10:10

Marion:

Hsllo Leen,
    Gelukkig gaat alles goed met jou en je groep. Met al die onrusten heb ik wel vaak aan je moeten denken. Geniet nog van je reis. Zo te lezen heb je weer top-reis. Zie je de 30ste.
    Liefs,
    Marion

• 11 Januari 2008 - 13:27

Marjon Loopend Vuurt:

Hoi Leen,

Mooi te lezen dat alles goed met je gaat.
    We waren stiekum toch wel ongerust door de toestand in Kenia.

Ps. We moeten de reis naar Samos schrappen. Er zijn geen tickets meer te krijgen !!!! Nu al niet meer.
    Martinair vliegt niet meer op samos.
    Hoe moeten we de Loopend Vuurtje reizigers duidelijk maken dat ze op tijd moeten boeken??? langzaam begint onze buik er van vol te raken dat je altijd gedoe hebt met vliegtickets.
    Gelukkig hebben we op de vakantie beurs gesproken met de treinreiswinkel, daar liggen nog vele mogelijkheden voor de toekomst. Verder lopen de boekingen best goed, dus 2008 moet weer een goed en vooral prettig jaar worden.
    We contacten wel weer als je terug bent. Geniet nog lekker verder. want het leven is ......
    gr x Marjon

• 01 Februari 2008 - 14:54

Elise:

Ha Leen, nog de beste wensen voor 2008! Volgens mij ben je goed en ongeschonden door alle turbulente toestanden in Kenia heen gewandeld, gelukkig.