Cam on Vietnam!
30 Maart 2008 | Vietnam, Hanoi
Zondagavond 30 maart:
Vanavond hebben we met een gezellig diner, een bia Hoi (tapbiertje op straat) en een bezoek aan dansbar Funky Monkey onze geweldige reis afgesloten. Mooie dankwoorden van Wennemar, Lammie en Maartje en dankbare en lieve dankteksten van de hele groep, in een aan mij aangeboden Vietnamdraaiboek.
Dankbaar zeg ik: "CAM ON VIETNAM!" Alle geweldige mensen van Vietnam, Long en groep bedankt! Heb bijzonder van jullie genoten. Hen gap lai (tot weerziens)!
Dinsdag 31 maart:
Heb vanmorgen met Matt, de agent, een telefonische evaluatie van de reis gehad en daarna met Long de reis en onze samenwerking nog ons doorgenomen. Oh, wat een dankbare gevoelens heb ik!
Bij het dag zeggen op de luchthaven voel ik me wee; ik heb moeite Vietnam te verlaten en de reis te beeindigen. Vietnam was goed, de samenwerking met Long idem en de groep dito.
Wanneer ik later nog een sms-je van Long krijg waarin hij me nogmaals bedankt en mij vraagt, namens hem, extra goed voor de groep te zorgen breek ik, wanneer ik dit sms-je voorlees aan Lammie en Bert. Ik schiet vol en de tranen biggelen over mijn wangen. En Bert wordt het ook teveel. En Lammie begrijpt ons en het voelt erg goed dit afscheid van Long en Vietnam zo emotievol met z'n drietjes te beleven.
Dinsdagmorgen 1 april:
Nadat we geland zijn op Schiphol, schiet ik weer vol. Verdriet dat weer een mooie reis voorbij is, dat Azië weer voor een tijd ver weg is en dat het reizen er voorlopig even op zit. Maar bijna gelijktijdig realiseer ik me dat het vooral tranen zijn van dankbaarheid; weer veilig geland na weer een mooie reis en vooral: wat heb ik een geweldige mooie 6 maanden verre buitenbos, met fantastische groepen en ontmoetingen, achter de rug.
Na een half jaar voornamelijk buitengaats, is het weer heerlijk om op mijn stekkie aan de kade te zijn voor een paar rustige (minder reislustige) maanden in NL. Lekker in/vanuit NL aan de slag, bijpraten en van familie-, vrienden- en vriendinnengezelschap genieten.
Jullie hebben nog wat Vietnamese reisbelevenisen van me tegoed, die schrijf ik de komende weken, lekker achter de laptop in mijn heerlijke woonkamer.
Hen gap lai (tot gauw ziens)!
Liefs,
Leen
Dinsdag 31 maart:
Dinsdagmorgen 1 april:
Hen gap lai (tot gauw ziens)!
Liefs,
Leen
30 Maart 2008 - 11:58
T. Adri:
ik wens je een hele goede thuisreis en geniet na van je vietnam ervaringen in je knusse woonkamer en/of tuin! -
30 Maart 2008 - 14:34
Hans En Lucy:
Hoi Leen
We hebben genoten van je reisverslagen. Hopen je snel weer te zien in de van Cuycklaan, maar dan wel een beetje van dat mooie weer meebrengen,hoor.
groetjes Hans en Luus -
30 Maart 2008 - 19:00
Tilly:
We zien er naar uit je weer te mogen begroeten op de kade. Goede reis en kom gezond weer terug. Met de zon in je koffer graag ...........
Lieve groet Femke en Tilly -
31 Maart 2008 - 06:44
Aline:
Lieve Leen, fijn dat je zo'n goede reis door Vietnam heb gemaakt! Goede terugreis alvast toe gewenst! En genieten op de kade! -
31 Maart 2008 - 08:46
Loopend Marjon:
Goede reis ! Zo te lezen heb je je zoveelste reis met succes afgerond.
Iemand met zoveel passie, is goud waard !
Leuk dat we je weer snel zien op een van onze reizen. Gezellig om weer eens bij te praten.
PS Onze try-out reis Lechtaler alpen zit bijna vol. Je kunt je tzt helemaal uitleven in de Alpen. Ook dit wordt vast weer een topper met jou erbij.
31 Maart 2008 - 08:59
Angelina En Jerry:
Hallo Leen; ja de tijd vliegt snel, kom veilig thuis. Inmiddels is mijn gips er na 8 wkn ook af, nu nog wel 6 wkn niet weken. Moet nu nog kinesist volgen en geduld hebben (en dat is soms moeilijk - ik wil zo veel gaan don)
groetjes
Angelina -
03 April 2008 - 04:49
Lammie En Bert:
Nog na aan het genieten van de mooie reis door Vietnam!!!
Zeggen wij ook, Hen gap lai!!!
Leen, veel liefs, Lammie en Bert. -
04 April 2008 - 00:53
Leo :
Leen, doe je best en ga zo door. Geen idee waar j nu bent, snap deze site niet echt. Wie weet ben je inmiddels alweer in Leiden of een ver buitenland. Doe je best waar je ook bent. Leo van Vliet (nu ff- ).
04 April 2008 - 06:55
Emmy Van Wijk:
Leen, hier in Den Haag heb ik mee kunnen genieten van jouw belevenissen. Ikm heb er van genoten. Wil jij niet eens een boek gaan schrijven? Je hebt een geheel eigen stijl. Wie weet. Je hebt nu tijd genoeg...... -
04 April 2008 - 09:29
Maartje En Wiebe:
We genieten nog erg na van onze reis. Nu hebben we de rust om jouw website te lezen. Jouw stijl is heel plezierig om te lezen en we beleven daardoor onze reis opnieuw.
groet van Maartje en Wiebe -
08 April 2008 - 08:29
Aron:
Je emotie komt helemaal over in je verhaal. I vroeg me af of je in de buurt was, maar helaas. Ik ben nu in Dalat en ga langzaam naar het noorden. Zie je wel weer in Nederland. Kom ik een bakkie doen. Groetjes vanuit mooi Vietnam!