Even thuis en hoe!
10 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
Ja, ik ben weer terug op de kade, na mijn werk in Iran.
Het was goed om weer in het buitenland werkzaam te zijn. Ik heb reuze genoten van Iran, de mensen en niet te vergeten van een geweldige groep reizigers.
Enne... nu weer heerlijk thuis bij m'n ventje.
Van stil zitten komt niet veel deze week. Komende maandag gaat de aannemer bij ons beginnen aan noodzakelijke klussen.
We hebben vandaag de eerste verhuisdozen bij de Praxis gehaald.
Woensdag komt er een Mobiele Opslagbox voor het huis, waar de grote spullen ingaan. Deze wordt vrijdag naar een opslagcentrum gebracht.
Overige volle verhuisdozen gaan naar de schuur, garage en bovenkamer.
Vanaf zondagavond slapen/wonen we in het huis van buurvrouw Tiny, die voor enkele maanden in China is.
Komende dagen zullen we er al wat spullen neer gaan zetten, die we in de komende weken bij de hand willen houden.
We voelen ons bevoorrecht dat we tijdens de verbouwing "gewoon"op de kade kunnen blijven, van ons eigen tuintje kunnen genieten en zo dicht bij om alles in de gaten te houden.
Volgende week vrijdag stap ik in het vliegtuig om, samen met vriend en collega Cor, voor Loopend Vuurtje een wandelreis te begeleiden op Samos. Heerlijk om daar na 5 jaar weer aan de wandel te gaan.
Maar...eerst nog even vele verhuisdozen pakken.
Hartegroet,
Leen
Enne... nu weer heerlijk thuis bij m'n ventje.
We hebben vandaag de eerste verhuisdozen bij de Praxis gehaald.
Overige volle verhuisdozen gaan naar de schuur, garage en bovenkamer.
Maar...eerst nog even vele verhuisdozen pakken.
Hartegroet,
Leen
11 Mei 2010 - 14:11
Jaap En Hanny:
Hallo Leen,
Zal wel wennen zijn na je reis. Maar jullie genieten nu weer van het samenzijn. Veel sterkte met de verbouwing.
Hartelijk
Jaap en Hanny