Dolomiten, Bregenzerwald en 2 jaar!
Door: Leen Menken
06 Maart 2011 | Nederland, Amsterdam
Na twee weken buitengaats, weer fijn thuis op de kade.
De eerste week hebben we genoten van de sneeuwvakantie met mijn hele familie. De Dolomiten is een prachtig (ski)gebied en het was heerlijk om hier met
de hele familie te zijn. Voor het eerst compleet. We hebben intens genoten met én van elkaar. Het was echt top!
Ben ook trots op Hans, die heeft doorgezet en nu kan skiën. We kunnen samen de bergen in.
Afgelopen week was het heerlijk werken in Bregenzerwald. De gastvrijheid en vriendelijkheid in Alpenrose is immer onovertroffen, de samenwerking met mijn toffe collega Jolanda was weer prettig en vanzelfsprekend, de groep lekker relaxed en gezellig en de bergwandelingen waren wederom prachtig.
Vandaag vieren Hans en ik dat we twee jaar samen zijn. Een dag met verheugende en ook verdrietige herinneringen.
Bovenal is het een dag dat we vieren dat we SAMEN genieten, van elkaar én van het leven!
06 Maart 2011 - 16:02
Mariëtte:
Hé heren, gefeliciteerd & enjoy!!!
Tot snel ziens
xxx -
09 Maart 2011 - 02:03
Aline:
Fijn zulke goede berichten te lezen! En top dat Hans heeft leren skiën! De handschoenen en ski-broek zijn dus meegekomen? Gefeliciteerd met jullie 2-jarig samenzijn!
Heel veel liefs van Aline, X -
09 Maart 2011 - 16:41
Mieke:
Lieve Jongens,
Heerlijk te horen dat jullie zo genieten en het samen zo top hebben! gefeliciteerd. Wij zijn ook net weer terug uit Brasil. Ook top vooral met carnaval in salvador als toetje. tot gauw? Kus