Big Four! - Reisverslag uit Kampala, Oeganda van leenmenken - WaarBenJij.nu Big Four! - Reisverslag uit Kampala, Oeganda van leenmenken - WaarBenJij.nu

Big Four!

Blijf op de hoogte en volg

01 Augustus 2010 | Oeganda, Kampala

Vanuit Queen Elisabeth National Park even een berichtje.

Gister na aankomst gelijk een gamedrive gedaan en vijf leeuwen gezien. Wat een binnenkomer zeg!

We slapen in onze eigen tenten in een bushcamp, met uitzicht op het meer. Gisteravond waren we pas om 20 uur terug van de gamedrive en kregen we een heerlijk viergangendinertje voorgeschoteld. De accomodaties waar we overnachten zijn allemaal erg leuk.

Vannacht hoorden we hippo's, leeuwen en hyena's. Vanmorgen met een bewaker van onze tenten naar de eettent gelopen, voor het ontbijt. We waren een kwartier op gamedrive en we zagen vier hyena's! Later ook nog parende Uganda kobs (lijkt op een impala)

Vanmiddag maken we een boottocht. Langs de oevers zien we hippo's, vogels, waterbokken en hopelijk vele andere dieren.

Morgen rijden we naar een ander deel van het park om de boomklimmende leeuwen te zien. Het grappige is, dat drie van de vijf leeuwen, die we gisteravond zagen ook de boom ingingen en op een tak gingen uitrusten om de warmte van de grond te vermijden. Dus eigenlijk hebben we ze al gezien, de boomklimmende simba's. Dat deel van het park, dat we morgen gaan zien heb ik niet eerder bezocht. Ook weer leuk.
Het is een mooie combinatie van plekken waar ik al eerder was en nieuwe.
Overmorgen rijden we naar Rwanda. De groep gaat daar op pad om de gorilla's te zien. Ik ben ook benieuwd naar Rwanda.

Lieve groet voor jullie allemaal
Leen

• 01 Augustus 2010 - 10:11

Joke:

Ha Leen, da's dus weer genieten! Fantastisch wat jullie allemaal al hebben gezien.
    Nog een fijne tijd en heb het goed.
    Gr., Joke

• 01 Augustus 2010 - 18:51

Joke Van Erp:

Beste Leen,

Afrika, een geweldig mooi land. ik lees dat je weer ontzettend geniet van de beesten en de natuur. kijk uit voor de Hippo's, want die zijn dol op toeristen. Leen ik wens je verder nog een onwijs gave vakantie. Heel veel plezier. Liefs Joke.

• 02 Augustus 2010 - 11:29

Ria En Kees Bos:

Lieve Leen

Je maakt ons wel erg jaloers als we al je verhalen lezen vanuit dat prachtige land. We hopen dat je nog vele prachtige verhalen stuurt. Ga je trouwens nog naar de Gorilla's?Een hele mooie reis verder en geniet er van.
    Gr. Ria en Kees

• 02 Augustus 2010 - 19:11

Jaap En Hanny:

Je boft maar weer met alle mooie dingen die je ziet. Het is altijd weer overweldigend om de leeuwen in hun natuurlijk omgeving te zien. Nog veel plezier en we horen graag hoe Rwanda is.

Groet Jaap en Hanny

• 02 Augustus 2010 - 20:36

De Mamma's:

Hoi Leen, pappa Hans was vanavond even bij ons. Was erg gezellig, lekker gekletst en veel gelachen.
    Veel plezier daar nog en we hopen je gauw weer te zien, groetjes Wen en Con

• 03 Augustus 2010 - 19:51

Edmee:

Hai lieve leen, ik zit hier met jouw heerlijke geliefde in mijn zalige hofje over jou te praten. Wat ben je toch een bijzondere man "Hans"
    Heel veel plezier nog and take care!
    kussssssss