Merry Christmas from Rotorua
25 December 2008 | Nieuw Zeeland, Rotorua
Hello U!
I wish you a merry Christmas, joy, peace and much love.
Na twee dagen regen hebben we nu een zomers Kerstsfeertje; het is vanmiddag heerlijk zonnig geworden. Ik ga zo met een deel van de groep op een terrasje eten..
Met mijn nieuwe groep geniet ik nog van "mijn" Nieuw-Zeeland.
Want jee, wat vliegt de tijd, over drie weken vlieg ik al naar huis..
Jullie weer omarmen lijkt me heerlijk, de kou trekt me echter een stuk minder.
Have fabulous Christmasdays. Enjoy!
Warm hugs from Rotorua
Leen XXX
I wish you a merry Christmas, joy, peace and much love.
Met mijn nieuwe groep geniet ik nog van "mijn" Nieuw-Zeeland.
Want jee, wat vliegt de tijd, over drie weken vlieg ik al naar huis..
Jullie weer omarmen lijkt me heerlijk, de kou trekt me echter een stuk minder.
Have fabulous Christmasdays. Enjoy!
Warm hugs from Rotorua
Leen XXX
25 December 2008 - 07:22
Marjon:
Hallo Leen,
nog 3 weekjes en je bent weer in Platland !
En daarna wil ik je nog een weekje mee naar de sneeuw nemen.Als je 50 bent !
Er moet weer wat voorgelopen worden.
De Loopende vuurtje zitten nu in Oostenrijk.
En we hebben een WITTE kerst !!!
liefs Marjon -
25 December 2008 - 09:32
Marion:
Lieve Leen, Onze kerst is net begonnen en het is grauw en koud en zeker niet wit, maar wordt met de familie wel gezellig. Geniet nog van je kerst, je groep en het heerlijke Nieuw Zeeland. Tot over drie weekjes.
Liefs,
Marion -
25 December 2008 - 10:04
Familie Toet:
Hai Leen,
Vrolijk kerstfeest. In het Wassenaarse is het niet wit, wel koud maar gelukkig droog. Kregen van de week je uitnodiging voor je feest, dat wordt ouderwets gezellig en swingen! Geniet nog van je laatste drie weken en tot op de Schelpenkade!
Groet Cees, Marinke en kids -
25 December 2008 - 10:32
Emmy:
Leen,
Veel plezier nog. Maar eerst wens ik je alle goeds voor het jaar 2009.
Dat de helft van al jouw wensen maar uit mag komen. Zo blijft er nog wat te wensen........ -
25 December 2008 - 11:21
Angelina En Jerry:
hallo Leen
ook een dikke kerstknuffel vanuit België -
25 December 2008 - 12:42
Tilly En Femke:
Hallo Leen,
Dank voor je Kerstgroet. Ook voor jou een stralend kerstfeest en een voorspoedig en vooral gezond reislustig jaar toegewenst. Eindelijk weer de kans om je verhalen te lezen. In het LUMC lukt het nl. niet meer om je site te openen, geen idee waarom. Moet dus nog een beetje bijlezen thuis. Dank voor je uitnodiging voor je feestje! Want een feest gaan we ervan maken natuurlijk. Lieve groet uit Leiden -
25 December 2008 - 14:22
Miranda:
Lieve Leen,
Feliz Navidad vanuit een tropisch warm Costa Rica!
liefs,
Miranda, Cees, Thijs en Rik -
25 December 2008 - 15:55
Iris Samuels:
fijne feestdagen en reis ! en een gezond 2009, leuk dat je het zo goed hebt !
als je terug bent passen we dan allemaal in jouw armen ???? haha, daag alle goeds
Iris
en ik zie nu dat je jarig wordt: alvast hartelijk gefeliciteerd straks met je 50e verjaardag ! Ik kom ! als ik weet waar ik moet zijn maar dan wordt het wel te vol !!!
Overigens ga ik naar Suriname, waar mijn vader is geboren, ja... in 1888 !!!! -
25 December 2008 - 22:05
Cor En Mieke:
Lieve Leen,
Vanuit een koud Nederland wensen wij jou ook hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.
Geniet nog een paar weken van jouw!! Nieuw Zeeland.
Groetjes, Cor en Mieke -
26 December 2008 - 15:57
Jaap En Hanny:
Leen bedankt voor je kerstgroet. Nog veel plezier in Down Under en een reislustig en gezond 2009 toegewenst. -
28 December 2008 - 16:28
Anja Goossens:
Hoi lieve Leen,
Nou je bent van harte welkom in Nederland.
Misschien op dit moment wel koud, maar een prachtig zonnetje erbij, dat alles maakt het toch wel één beetje aantrekkelijk!!!!!!??????
Ik wens je alvast één hele fijne leuke goede jaarwisseling, daar in het verre warme land. En natuurlijk de alle beste wensen voor 2009, Goede gezondheid, mooie reizen en vele mooie warme ontmoetingen.
Lieve groet Anja -
02 Januari 2009 - 10:29
Joop:
Hai Leen,
1999 - 2009
Happy Newyear!!!!
Bedankt voor je kaart en briefje vanuit The Blackball Hilton. Frappant hè dat na 9 jaar mijn zus Ans en haar partner Jan dezelfde reis deden als Roel en ikzelf, met jou als reisleider. Hartelijke groet van Joop en Roel. Een héél goed 2009 toegewenst.