Weer thuis! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van leenmenken - WaarBenJij.nu Weer thuis! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van leenmenken - WaarBenJij.nu

Weer thuis!

Door: Leen Menken

Blijf op de hoogte en volg

11 Augustus 2010 | Nederland, Amsterdam

Sinds maandagmorgen ben ik weer thuis uit Uganda. Ook weer erg fijn.

Na een goede vlucht met KLM en een warm vaarwel van de groep liet een norse Leidse taxichauffeur me duidelijk blijken dat hij op maandagmorgen vroeg zeker geen zin had in een praatje, door de radio hard op een irritante housezender te zetten. Welkom in NL!
Direct miste ik de altijd aanwezige vriendelijkheid van de Ugandese bevolking.

Het gemis aan Ugandese vriendelijkheid werd gauw goed gemaakt, want thuis op de kade werd de deur open gedaan door een nog slaperige, maar bovenal hele vriendelijke, lieve, mooie man..
Kortom, het is heerlijk om weer thuis én samen te zijn. We genieten van/met elkaar en van ons verbouwde huis. Het is zooooo mooi geworden. Een paleisje!

Ben helaas maar vijf dagen thuis tussen mijn reizen in. Vrijdagavond vertrek ik naar Italië, daar begeleid ik met Marjon en Anja de nieuwe kampeerwandelreis van Loopend Vuurtje. Daar verheug ik me ook op. Gelukkig eerst nog een paar dagen thuis met m'n lief!

Voor allen een goede, zomerse augustusmaand gewenst!

Liefs,
Leen

• 11 Augustus 2010 - 13:31

Angelina:

Ja Leen, ook ons valt het op als we na een vakantie terug in Belgenlandje komen dat de mensen hier zo somber kijken!! Dit is niet alleen in Nederland hoor
    Geniet van je 5 dgn thuis. Wij vertrekken overmorgen naar De Ardeche, joepie la douce France

• 11 Augustus 2010 - 14:16

Jaap En Hanny:

Fijn dat je weer thuis bent. En nog een fijne wandelvakantie in Italië.
    Wij vertrekken morgen voor nog een kampeervakantie in Nederland. Het Twenteland is mmoi om er te wandelen en te fietsen. Zoals je ziet zijn we nog steeds actief. Vanmiddag een reis geboekt bij Sawadee naar Noord India volgend jaar januari. Ja wij reizen ook nog heel wat af. Groetjes Jaap en Hanny

• 13 November 2010 - 19:07

Anton Remmerswaal:

Een imposante site en je hebt een avontuurlijk leven geweldig, maar ook moeilijk voor de relatie. Ik weet er alles van .groetjes uit Niew Zeeland

• 22 November 2010 - 18:58

Hoi Bruidjes:

Lieve bruidegommetjes zijn julile goed aangekomen in Bangkok? Jullie zullen wel lekker aan het slapen zijn , hier is het 20 uur en bij jullie een uur of 6 later.
    Heerlijke stad he Bangkok.
    Het was een prachtig feest terere van het Leven en Peter. Dikke kus voor al het lekkers en de warmte. Jullie zijn heerlijke mensen en ik wil jullie vooral een heeeeeeeeele fijne vakantie wensen. Het is jullie gegunt.
    Veel liefs Edmee