Whangarei
07 November 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington
Nieuwe foto's geplaatst!!!
Was donderdagmiddag bij oud-collega Irene, haar man Gert en kids Joren en Kes en van donderdagavond t/m zaterdagmorgen neef Lucas, vrouw Noella en kids Julian, Jessica en Isabella in Whangarei.
Zaterdag en zondag ga ik naar Hamilton, naar mijn nicht Monica en haar man Frans.
Ik heb het hier reuze goed, geniet heel erg van alle ontmoetingen met mijn familie en bekenden.
De tijd vliegt voorbij, voordat ik het weet ben ik weer thuis!
Meer berichten volgen komende week.
Dinsdag vlieg ik in een half uurtje naar Great barrier island. Daar ga ik vier dagen heerlijk genieten van rust, ruimte en prachtige natuur en lekker aan de wandel natuurlijk!
Liefs
LeenXXX
De tijd vliegt voorbij, voordat ik het weet ben ik weer thuis!
Meer berichten volgen komende week.
Liefs
LeenXXX
07 November 2008 - 10:12
Nomi En Jeannette:
O ja, Leen. Gefeliciteerd met de geboorte van Koen Ottenhoff!! -
08 November 2008 - 12:01
Hanny De Beer:
De kauriboom komt ons bekend voor, jammer van het hek eromheen. -
08 November 2008 - 17:37
Marion:
Je hebt het goed down under zo te lezen. Dat is een mooie gedachte. Geniet volop dan geniet ik ook een beetje mee. Ik wist niet dat je zoveel familie had in die regio. Zo te lezen was het hoogtijd om ze weer eens te zien. Ik lees(f) met je mee. Liefs, Marion -
08 November 2008 - 19:34
Lieve Hanny en andere kauriboom geinteresserden.
Er staat tegenwoordig heel vaak een hek om de kauribomen, omdat anders de wortels worden beschadigd door mensen die om de boom heen lopen. Het wortelsysteem van de kauri's is namelijk bijzonder gevoelig!